Изложба на конкурсот за Биофотографија - Микросвет (ГАЛЕРИЈА)

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

Истражувачкото друштво на студенти биолози (ИДСБ) по повод својот јубилеј го одржа својот петти конкурс за биофотографија на тема: "Микро свет".

Конкурсот беше одржан во кафебар "Concept 37"

Добитници на наградите, според гласовите од ФБ, гласањето од жирито и од Претседателството беа следните:

[espro-slider id=1291]

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.