Почетна

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

ИСТРАЖУВАЧКО ДРУШТВО НА СТУДЕНТИ БИОЛОЗИ - ИДСБ

Истражувачко друштво на студенти биолози (ИДСБ) е младинска истражувачка организација, која се занимава со едукација на студентите и членовите во областа на биологијата како и истражување и изучување на биодиверзитетот на Р. Македонија.

Стани и ти член на ИДСБ. Пополнете ја следната онлајн апликација или посетете нè во нашето клупче на Институтот за биологија (ПМФ).

Зачлени се

ЧЛЕНОВИ

30+ активни членови на годишно ниво!

СПОНЗОРИ

20+ различни домашни и странски спонзори!

МЕНТОРИ

Професори и асистени од целиот балкан!

ТЕРЕНИ

25 години научно истражување низ цела Македонија!

ПОСЛЕДНА ТЕРЕНСКА АКТИВНОСТ
Голема истражувачка акција – Чеплес 2017

Прочитај повеќе

СПОНЗОРИ / ПОДДРЖУВАЧИ

Германско друштво за меѓународна соработка (ГИЗ) 16194918_1890996711132382_1817238969904889425_n

ИДСБ 2018/2019

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ДРУШВОТО: АЛЕКСЕЈ АНОВСКИ

idsbiolozi@gmail.com

Facebook Twitter Instagram

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.