Потпишан меморандум за соработка со Друштвото на студенти биолози од Љубљана

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

Истражувачкото друштво на студенти биолози и Друштвото на студенти биолози од Љубљана (Р.Словенија) денес потпишаа меморандум за научно-истражувачка соработка.  Нека ни е со среќа соработката и нека ни е Дарвин на помош!

Фан групата на фејсбук на друштвото може да ја погледнете тука, а нивната веб страна тука.

12803070_1740801522818569_7021514808757546152_n


Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.