Вонземна Убавина На Медузите

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

Рускиот морски биолог и подводен фотограф Александар Семенов снимил моќни фотографии  од суштествата од морските длабочини. Александар во моментот предводи тим на научници во тригодишната експедиција Акватилис, чијашто цел е истражување на водите околу светот, поточно животот на водните суштества во нивните природни средини. Тимот користи иновативна опрема, па дури и роботи со цел да ги сними овие неверојатни суштества.

3924232540_c3f3c7ee50_z 5970445511_039c2b5dda_b 6532292423_2d31f17c41_b 6716826195_96edacb597_b (1) 6785671451_95b702bde9_z alexander-semenov tumblr_m9ubh8ddbB1rvfhlio1_1280 tumblr_m9ubsqtGiM1rvfhlio3_1280 6797742741_2326ee641d_z


Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.