Втора еднодневна истражувачка акција - Пехчевска река

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

10869840_926301327391071_6013683497032828951_o Драги членови, На 06.06.2015 г. (сабота) ќе се организира Втората еднодневна истражувачка акција за оваа година по течението на Пехчевска Река. До таму ќе се патува со организиран превоз (автобус).
  • МЕСТО НА ЧЕКАЊЕ: Пред хотел Континетал
  • ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ: 7:00 ч.
  • ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ: 17:30 ч.

 
  • Задолжително понесете си храна (два оброка), вода, удобни чевли и КАБАНИЦА!
  • Бројот на учесници е ограничен на 50 учесници
  • Пријавување со порака во инбокс на FB-страна на ИДСБ или со пријавување кај член на Претседателството.

ЦЕНА НА БИЛЕТ: 350ден

***НАПОМЕНА***: Карта мора да се купи до петок 05.06.2015 во просториите на ИДСБ на ПМФ или кај некои од членовите на Претседателството.

Плаќање пред тргање нема да има!


 [showmap address="Pehcevo" marker="1" map="ROADMAP" zoom="12" scroll="1" street="1" zoomcontrol="1" pan="1" mapcontrol="1" overview="1"]


Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.