2011 - Втор еднодневен терен

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

Со огромно задоволство го најавуваме организирањето на втората еднодневна теренска активност на ИДСБ на 29 Мај, 2011 (НЕДЕЛА) :) Теренот ќе се одржи на Патишка река, со тргнување во 07:30 часот од паркингот наспроти саем. Цената за превоз е 150 денари. Сите заинтересирани пријавете го вашето присуство на idsbiolozi@gmail.com или директно во клубот на биолози на Институтот по биологија при ПМФ!!! . СЕ ГЛЕДАМЕ НА 29 ти!!!  Од Претседателството

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.