2011 - Прв еднодневен терен

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

Со огромно задоволство го најавуваме организирањето на првата еднодневна теренска активност на ИДСБ на 17 Април, 2011 (НЕДЕЛА) :) Теренот ќе се одржи на Бислимска клисура (кумановско), со тргнување во 07:00 часот пред хотелот Континентал. Цената за превоз е 200 денари. Сите заинтересирани пријавете го вашето присуство на idsbiolozi@gmail.com или директно во клубот на биолози на Институтот по биологија при ПМФ!!! СЕ ГЛЕДАМЕ НА 17 ти!!! Од Претседателството

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.