Извештај за теренска активност од Кораб 2013

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

Извештај за повеќедневната научно – истражувачка теренска активност Кораб 2013


И оваа година биохемиско – физиолошката секција зеде учество на големата теренска активност која што оваа година се одржа на планината Кораб. Деталниот извештај може да го симнете тука.

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.