"2014 БИОФОТОКОНКУРС " - Најдобрите фотографии

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

Според гласањето на Фејсбук и гласовите од Претседателството на Истражувачкото друштво на студенти биолози одбрани се најдобрите фотографии кои победија на годинешниот конкурс за биофотографија. Првото место го освои Андроники Антонијадис, втора е фотографијата на Ивана Паункова, а трета на Стефан Ѓуровски. [su_box title="Прво место" box_color="#15ed72"] [/su_box] [su_box title="Второ место" box_color="#15edd1"] [/su_box][su_box title="Трето место" box_color="#15afed"] treto [/su_box]

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.