Подготвителна истражувачка акција - Матка 2016 год.

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

[su_note note_color="#58afdc" text_color="#181313" radius="9"] Подготвителна истражувачка акција Матка 2016 година [/su_note] [su_row][su_column size="1/3"] Место на поаѓање? [/su_column] [su_column size="2/3"]Време? [/su_column] [su_column size="3/3"]Дата? [/su_column][/su_row] Место на поаѓање?
  • Транспортен Центар
Време?
  • 06:45h
Дата?
  • 03.04.2016 (недела)

До Матка ќе се патува со редовна линија на ЈСП-Скопје

Oвој терен е првично наменет за новите членови на ИДСБ и они кои сакаат да се вклучат во активностите на Друштвото

Овој терен е од едукативен карактер

 

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.