Конкурс за биофотографија 2016

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

Facebook гласањето е во тек ! Од 20.04 пријавувањето на фотографии е завршено. На нашиот facebook fan page Конкурс за биофотографија може да ги погледнете овогодинешните фотографии на тема “Крилјата над Македонија” Facebook гласањето трае до 22.05.2016год. Ве потсетуваме дека покрај facebook гласовите, ќе бидат вклучени гласови од жири и гласовите на Претседателството на ИДСБ. Побрај и гласај за твојата омилена биофотографија!

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.