Билтен на ИДСБ (2020)

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

Почитувани, Со големо задоволство Ви го претставуваме електронското издание на петтиот Билтен на Истражувачкото Друштво на Студенти Биолози. Вашата поддршка е невидливо испишана во секоја реченица внатре, бидејќи несомнено допрела до сите млади автори. Ве уверуваме дека желбата и научно-истражувачката мисла во ИДСБ е континуирана, дури и во овие тешки времиња кога целиот свет запре за момент. Токму издавањето на ова издание е доказ за тоа, но и поттик за следното да пристигне што поскоро до читателите. Електронското издание, како и претходните, можете да ги прочитате/добиете на https://bulletin.idsbiolozi.com
Со почит,
Алексеј Ановски, главен и одговорен уредник,
Марија Тренчева, заменик главен и одговорен уредник

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.