Галерија: Изложба на #6 конкурс за Биофотографија

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.

На 8.6 (среда) се одржа изложбата на шесттиот по ред конкурс за биофотографија.

Овогодинешната тема беше "Крилјата над Македонија". Како главен мотив на делата беа видови на птици кои се сретнуваат во нашата земја. Учество земаа 15 автори со 21 пријавени фотографии.

На самата изложба беа прогласени победниците а нивните фотографии како и атмосферата во Juice Bar може да ја погледнете во продолжение:

Прво место: Роберт Паноски 13390986_10206253085302091_87694262_n
Второ место: Димче Спасевски 13434165_10206253085422094_758420098_n
Трето место: Бранко Данилов 13413945_10206253085342092_832737481_n

Датум на објава:
Jan. 26, 2024, 8:27 a.m.